versarje adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende istiyorum ama veren yok. Amma velakin kimseye zarar vermeden istiyoruz. Ayrıca bu haykırış niye ? Git sokaklarda haykır o zaman madem bu kadar özgürsün ve düşüncelerini dile getirebiliyorsun çık dışarı konuş. Konuştururlarmı insanı ? Yada çalıştığın yere git benim maaşıma zam yapın de hadi 15 kişi git bizim maaşımıza zam yapın de. Bunlar boş işler. İş veren hiç bir zaman zam yapmaz aksine kesmek için uğraşır.

Onlar sistem işletiyormuş. Bizde fabrikada bir sistemin içindeyiz ve işletiyoruz. Bir yerde çalışan her kişi bir sistemin parçasıdır ve sistemin işlemesine yardımcı oluyor.
Vekillerin maaşından hatta cb maaşından bile kimse memnun değil. Vekiller orda kös kös oturmaktan ve topluma yararlı yasaların red etmekten başka bir vasıfları yok. Niğde Vekili Ömer Fethi Gürer konuşmalarını aç izle. O kadar konu üzerine yazı yazıyor ve kürsüye çıkıyor konuşuyor da ne oluyor ? Konuşmakla olmuyor bu işler şuan tıpkı senin buraya yazdığın gibi. Konuşunca bir şeyleri dile getirince vatan haini oluyorsun artık bu ülkede.

Niğde'de maaş 1750 tl Istanbulda 2500 tl.Niğde ufak şehir ulaşım sıkıntısı yok servisler var ama gönül istiyor yine de aynı işi yapan kişilerle aynı ücreti alabilmeyi.
Sen olayı anlamamışsın ama belli oluyor. Niğde'de bir aile 1300 tl ile 500 tl kira verdiği halde rahatlıkla geçinirken şuan 1850 tl ile geçinemiyor ! Bundan 6-7 sene önce aldığımız maaş 300$ iken şuan 240$

Burada fikrini düşüncelerini belirten ironi yapan dalga geçen insanlara artık bu tepki ile yaklaşmayın. Çünkü komik oluyorsunuz. Kimse halinden memnun değil bir tek sen değilsin yani.

AL BUDA SANA GELSİN ARKADAŞIM UMARIM MEMNUNSUNDUR HAYATINDAN
hocam eline, düşüncelerine sağlık ama keşke bu kadar uzun anlatmasaydın, anlamıyor çünkü. Daha önce denedim, olmuyor