Red adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kasko yaptırmayı unutmayın. Aracı çizerler, camını kırarlar , içinde bira içmek isteyip dökerler , kaputa yaslanırlar.
Alkolsüz olacak. Aracın kasko var ayrıca işyeri sigortası da yaptıracağız.

ekb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsim olarak Fer-rah olabilir, hem Ferrari hem Harley'den esintiler var ama mekanın tutacağını sanmıyorum. Yani kendisini döndürsün kar payı bırakmasın diyorsanız o başka. Mekanın tutmama sebebi de sizin ile değil sektör, ekonomi ve tabi ki insanlar alakalı.

Daha önce İstanbul'un en iyi yerlerinden bir tanesinde cafe/restaurantımız vardı oradan biliyorum ama umarım yanılırım. Hayırlı işler şimdiden.
Evet piyasa sıkıntılı ama dolup taşan mekanlarda haddinden fazla. Halen alışveriş merkezleri tıklım tıklım. Otoparklar da yer yok ve bu insanlar alışveriş yapıyor yiyor içiyor İstanbul için söylüyorum.

Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıkçası Ferrari'nin orda olması müşteriler için olumsuz bir hava yaratacaktır.
Amacınız F1 hayranlarını bir araya toplamak, onlara uygun bir konsept yaratmaksa bir nebze mantıklı, ama diğer türlü "bu ne şimdi" diye soru soracak çok müşteriniz olur ve bir daha geleceklerini sanmam.
Motorlar için de, genelde o tip aksesuar amacıyla konulan ürünler alkollü mekanlarda olur, mini racing motorlar da ferrari için aynı konumda benim için. Eğer yine motorculara yönelik bir konsept hazırlıyorsanız neden olmasın?
Ama genel herkese hitap edecek bir cafe açma niyetindeyseniz bence gereksiz hatta zararlı dahi olabilir.

Umarım isminizi sık sık duyacağımız, arakadaşlarımızın "hadi gidelim, harika mekan" diyeceği bir cafe oluşturursunuz
Sadece elimde olan bu makineleri aksesuar olarak değerlendirmek farklılık oluşturmak haricinde f1 yada motorcu camiasına uygun bir konsept düşünmedik.

Öyle göz alıcı mutfak, bar bölümü pahalı oturma bölümleri de şimdilik yapmayacağım. ilk olarak elimdekilerle başlayacağım.

Abraxas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ferrari koymayın millet pahalı mekan sanıp girmez hocam dikkat etmek lazım
Pahalı mekanları tercih eden kitleyi çekeriz

Ara sokak olduğu için gelip geçen konusunda pek beklentimiz olmayacak. Sosyal medya ve çevre tanıtımları yapılacak bu şekilde fiyatlar konusunda da bilgi edinebilirler.

cleaner80 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
150 m2 ye 2 araba koyduğunda oturacak yer kalacakmı merak ettim Bence ilgi çekecek bir olay. Meraklıları çok bu tür şeylerin. Bi ara haberlerde hapishane temalı cafeler vardı
Araç 1 adet koyulacak. Dükkan içerisine 9 araç sığabiliyor 8 araçlık yeri masa düşünebiliriz