fatihercan28 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben destek olmam kardeşim. Benim verdiğim parayla onlar o maaşı alıyor. Onların ne kadar maaş alacaklarına belediye karar verir. Maaş sorunları beni bağlamaz. Ben kendi ekonomik durumuma göre toplu ulaşımı ucuza kullanmak isterim. Sürekli grev yapılıyor İzmirde yaşayan varsa bilirler. Bu toplu taşıma grevleri çok can sıkıcı. Umarım yerel seçimde belediye el değiştirir. Ayar verilmeli belediye şirketlerine
İzmir'de yaşıyorum. Senden de yakından takip ediyorum meseleleri.
Senin verdiğin paradan haybeye maaş almıyor o işçiler. Onlar çalıştıkları emeğin bedelini alıyorlar.
Eğer toplu ulaşımı daha ucuza kullanmak istiyorsan sen de boykot yap, protesto yap, eylem yap.
Seni tutan mı var? Hep aynı tip konuşmalar, ben de zam istiyorum ama olmuyor, ben de daha ucuz istiyorum ama olmuyor.
Diren, eylem yap, istediğini göster.
Ben senin ucuza toplu taşıma kullanma isteğini ne kadar haklı görüyorsam izban çalışanlarının maaşlarına zam talebini de o kadar haklı görüyorum.
Sana bir şeylerin bahşedilmesine o kadar alışmışsın ki, kendin mücadele edip elde etme imkanın olduğunun farkında değilsin.
Umuyorsun ki belediye el değiştirsin de senin istediklerin sana bahşedilsin.
Tüm toplu taşıma yolcuları organize olurlarsa toplu taşıma ücretlerini düşürürler.
Organize olup direnemiyorsan da organize olup direnen mücadele edenlerin karşısına çıkma.
Çünkü sana pahalı toplu ulaşım satan ve işçilere düşük para veren adamlar aynı adamlar.