Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Değerli arkadaşlar benim bir sorunum var. Yabancı forumlar dahil olmak üzere herhangi bir çözüm bulamadım. Yardım edeceğinizi umarak anlatıyorum.
Note 4 N910c modelini 4 yıldır kullanmaktayım. Stock rom yüklü. Yaklaşık 1 hafta önce telefon görüşmelerinde karşı taraf sesimin kesik kesik geldiğini söyledi. Telefon çekmiyor belki dedim fakat farklı yerlerde de farklı hatlar ile denedim ve gerçekten ses karşı tarafa dalgalı bir şekilde gidiyor. Yani ses bi yükseliyor bi alçalıp derinden gidiyor. whatsapp görüşmesinde böyle bir sorun yok. Telefona format attım, polonya stock yükledim , 4 parçalı stock rom yükledim, nemesis custom rom yükledim ve hiç birinde sorun çözülmedi. En son n7 refined nougat romu yükledim ve bu sorun çözüldü. Sesim karşı tarafa net bi şekilde gitmeye başladı. Ama bu romunda eksikliklerinden dolayı (gps, buluetooth konuşma vs) stock rom kullanmak istiyorum. Bu sorunu nasıl çözerim? Daha önce başına gelen var mı? Telefon herhangi bi şekilde yere düşmedi, sıvı teması olmadı. durduk yere bu sorun çıktı. anakart değişmeli diyen oldu ama dediğim gibi nougat romda konuşma sıkıntısı çözülüyor. Yardım ederseniz sevinirim.