azizg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani diyorsunuz ki sizin manuel yaptığınız işlem için sürekli editörlük ücreti alırsanız pinterest banlamayacak ama ben de bu paylaşımları pinterest apisi ile yaparsam ban yiyecek bu hesap doğru mu anladım eğer doğru anladıysam pinterest politikalarında bu durum nerede bahsedilmiş bizimle paylaşırsanız ben de yeni birşey öğrenmiş olurum?
El ile pinleme yapılarak ta spam yapılabilir.

Size basitçe şöyle açıklayayım.

Şimdi ben burada para ile satılan bir konu için ücretsiz bilgi vermek için konu açarsan ne olur? Para ile satılan konu sahibi beni şikayet Edip konumu sildrebilir.

Oldu mu?

Evet oldu. Geçen bu kategoride açtım, 2 saatte silindi konu. Bakın kilitlendi değil, silindi.

Şimdi apiyi ticari ürünler için kullanan dünyaca büyük firmaların, içerik, görselini alır, onun etiketi ile ister elle ister otomatik paylaşırsanız ne olur?

Konu sahibine editörlüğü kendisinin yapmasının daha iyi olacağını, para kazanmaya başlayınca editör tutmasını söyledim, PM ile ulaşınca. Üstelik hiç ücret bile ödenmeyecek.

Amacım sizi ya da başkasını ticaretine engel olmak değil. Sizden hizmet alsın ama kapanmaması için daha çok çaba sarf etmek zorunda kalacak.

Yukarıdaki düşünceler bana aittir. Uzman değilim. O nedenle diğer arkadaşlar görüşürsünüz dedim.