Öncelikle herkese merhaba,
Konu birazcık karışık olduğu için yanlış yere açmış olabilirim. Şimdiden kusura bakmayın.
Bundan 3-4 hafta önce kadar ticimax altyapıyısla
www.askerliksepeti.com adında bir site kurdum(Özellikle bedelli askerlikle birlikte büyük bir pazar olduğu kanaatindeyim) , çok fazla boş vaktim olduğu için şu an ki işimle birlikte yürütebilirim diye düşünüyordum.
Lakin uzun zamandır beklediğim bir firmadan işe kabul aldım, kısmet olursa 2 hafta içerisinde başka bir şehir de şantiyede işbaşı yapacağım. Bu sebeple aktif olarak ilgilenemeyeceğim. Yalnızca akşamları müsait olabileceğim.
Site henüz natamam, sadece deneme amaçlı bir kaç görsel falan koymuştum. Çok fazla anladığımı da söyleyemem.
https://www.ticimax.com/e-ticaret-paketleri/ site
plus paket 11 ay kadar kullanımı söz konusu. Halihazırda şahış şirketim var ve online ödeme konusunu da halledebilirim. Yani faturalı bir şekil de hemen satışa başlayabilir durumda. Ürün görsel çekimleri de tamamlanmış durumda
Komple devri ya da kısmen devri(bir çeşit satış ortaklığı) mümkündür. hatta sitenin sadece devrini bile gerçekleştirebilirim. Aklınızdaki her teklife açığım. Eğer halihazırda bu işi yapmak isterseniz size sadece malzemeleri gerekli yerlerden tedarik edip sipariş durumuna göre kargolama kısmı kalıyor. Gerekli özveriyi gösterecek her arkadaşa maddi manevi destek vereceğimi belirterek her türlü teklifiniz fikriniz iş birliğiniz için site üzerinden tercihen wp'den ulaşmanızı rica ederim. (05076979864)- İş birlikleri için Ankara tercihimdir.