Vhisne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olsaydıma girme olmayı dene ? Şu forumda ateist ve hükümet düşmanı olarak ilan edilmiştim ama gerici olarak ilk lanse edilişim bu Bak ben üslup bozukluğundan 1 kez ceza aldım forumda ondada Atatürk devleti bölmeye çalıştı diyen denqesiz nickli bi üye var ona hakaret ettim diye, sen sen ol tanımadığın insanlara yafta vurmadan önce bi geçmişini araştır fikri nedir görüşleri nedir vs diye.

Ve hiçmi işin gücün yok arkadaşım tartışma yaratıp onu bunu afişe etmeye çalışıyosun kendince ? Git kitap oku kendini geliştir..
Okey anladık gerici olmadığını iddaa ediyorsun. dönelim en baştaki mesajına
Vhisne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın bende şikayetciyim bu adamların ülkemizde oluşundanda, bazı şeyleri çok abartmıyormuyuz hocam ?

Üst komşun çok gürültü yapıyor bundan şikayetcisin hocam sen suriyeli olsa ne fransız asilzadesi olsa ne değişicek

buradaki mesajında neden insanları tahrik ediyorsun ? benim Türk vatandaşım hükümetin yaptığı işlerden rahatsız, bunu dile getiriyor, ve konu suriyeli pislikler. neden suriyelileri kabullenmiş ve kabul ettirmeye çalışırmış gibi yazıyorsun ? umarım aradaki ince çizgiyi anlatabilmişimdir !!!!