Coffee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben konuya tersten bakacagim.

Bir müsterim icin toptan satis yapan bir web sitesi hazirladim.
Toptan tarafinda satislar oldukca iyi gidince müsterim perakende satis da yapalim, perakende kari cok büyük dedi.
2 farkli site hazirladik perakende satisimiz icin ve onlari da kisa sürer is yaptirmaya basladik.
Toptan satis yapilan sitede her gün 20-25 toptan siparis geliyor.
Toptan müsterisi mali taniyor, ne satin aldigini biliyor, iade yok gibi. 100bin üründe 4lot (40 adet) iade gelmis, onda da ürün sorunlu.

Perakende sitesini actiktan sonra müsteri destek birimi kuruldu.
Iadeleri organize etmek icin araci firmalardan hizmet almaya basladik.
Ürünle birlikte iade kargo etiketi de yolluyoruz, müsteri ürünü begenmediyse kartonun üstüne o etiketi yapistirip ücretsiz iade ediyor.
Iade icin formlar, geri ödeme veya degisiklik talepleri icin eklemeler derken basli basina bir is yükü olustu.
Satilan ürünlerin %30u iade ediliyor. Sorun üründe degil.
Müsteri ayni ürünün 3 renginden 2 farkli beden siparis ediyor.
Toplam 6 ürün müsteriye gidiyor ve kendine uyanlari alip 4 tanesini geri iade ediyor.
Yani yaptiginiz basarili satislarda bile iade söz konusu.
Dogru stratejik adimlar ve reklam politikasiyla günlük siparis rakami 400'leri buldu.
Iade sayisi ortalam 120. Geri gelen ürünler tekrar stoklara girdiginden stok kayitlari anlik degismeye basladi.
3 aylik maraton sonucunda ortaya cikan sonuclar:

Ortalama siparis edilen ürün degeri 89 Euro
Ortalama iade miktari %34
Ortalama siparis basi kar 21 Euro
Ortalama siparis basi iade maliyeti 26 Euro (DHL Iade etiketi, Call Center calisanlari, Destek personeli, Depo calisanlari vs. dahil)

Firma 3 ay sonunda perakende satisi bir günde durdurmaya karar verdi.
Ugrasamadi.
Bu kadar yorgunluga ragmen kar olusmadi.
Ürünlere zam yapilarak veya baska yöntemlerle kar olusturulabilir ve hatta arttirilabilirdi de ama istemediler.
Basli basina bir is bu. adam akilli bir sistem ve ekip gerektiriyor.
Buna ragmen de kar garanti etmiyor.

Daha önce HP firmasinin ERP sistemini incelemistim.
Depoya giren bir ürünün depo raflarinda bekleme süresi 4 dakika.
Depoya gelir gelmez müsteriye dogru yola cikiyor.
Tabi bu ERP sistemini gelistirmek icin 17milyon$ harcamislar zamaninda ve calismalari da sürekli gelistiriyorlardi.

Sözün özü simdi oturdugunuz yerden bir dis macunu siparis ediyorsunuz.
Gelmeyince de sikayet ediyorsunuz, haklisiniz tabi ama inanin bu is hic kolay degil.
Ben Depodaki adam olarak calismadim, bilgisayarin basinda müsteriye cevap veren adam da olmadim.
Teknik konuda yetkili ve danismanlik veren kisi olarak sistemin isleyisini izledim ama gördüm ki hersey harika olsa, istasyonlarin birindeki adaminiz dogru calismasa o bile isleri mahvedebiliyor.

Artik firmalari elestirirken daha dikkatli elestiriyorum.
Cidden çok haklısınız. Her sektörde bu böyledir. Misal konu içeriği ile alakasız ama ben geçen aylarda komando tugayında kantinde çalışıyordum ve anlaşamadığım için çıktım. Orada da elemanlar önemli bir faktördü. Eğer doğru planlama yapmazsan işler sürekli aksıyordu. Sonra askerler 4 kişi çalışıyorlar yetiştiremiyor diye dert yanıyordu. Halbu ki gelip görseler, sabah başlayıp akşama kadar sadece yemek molalarında 10-15 dakika dinlenme süremiz vardı. Devamlı ayakta ve sürekli koşturmaca. İnsan arkaplanını görmeyince her işi kolay zannediyor

Ama bu konuya ek olarak odatv de trendyol da ki çalışma koşullarının aktarıldığı haberi okudum. Daha fazla kazanabilmek adına işçiler resmen köle gibi kullanılıyor. Devletin buna acilen el atması lazım amaaaaa nerde. Hele ki şu sahte saat olayına. Mutlaka tedarikçi kaynaklıdır ama basit bir kontrolle bu durumun önüne geçilebilir. Tedarikçi bahane edilemez.