Morningstar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E-sigara yüzünden ölüyordum... Sigara bırakmak isteyen her insan gibi bende e-sigara denedim. Likitten midir nedir çektiğim ilk nefeste bütün bir gece buz gibi terledim, vücudumda ki bütün kaslar çekildi, görme kaybı yaşadım. Sanıyorum nikotin zehirlenmesi yaşadım.
Geçmiş olsun hocam. Allah korumuş.

Neden sigara bırakmak için bu tarz daha zararlı cihazlara yöneliyor insanlar anlamıyorum. Bence bu elektronik sigaranın zararı daha yüksek. Çünkü normal sigaranın çıkardığı duman ile bunun ki çok farklı. Baca gibi tütüyor içenler. Özellikle ev yapımı likit kullananlar için tehlike daha da büyüyor. Hele ki bazı çeşitleri var. Askerde bölük astsubayım devresinin cihazından bir fırt çekti akşama kadar öksürdü adam. Bisküvili mi acı bademli mi ne zıkkımsa artık bilemiyorum. Kokusu hoş olsa da adam kendine gelemedi saatlerce.

Her şey kafa da bitiyor o yüzden. Abim de 45 yaşına kadar içti. Ben askerdeyken bir bıraktı daha eline almadı. 2 senedir kullanmıyor şükür. İrade çok önemli. Bu tarz şeyler sizi daha fazla bağımlı yapar. Dudak tiryakiliği varsa ağzınıza kalem alın Şaka yapmıyorum gerçekten. Sigaraya benzer bir şeyi böyle ağzınızda oyalayın. Belki bu bile tiryakiliğinizi köreltecektir.