Evde bitane var peder E5de bulmuş yavru daha tabi o zamanlar araba çarpmasın ilerde bırakırım diye almış omuzlarına çıkmış bırakamamış iş yerimizin orda bi tane ablamız var köpeğine ve sokaktaki hayvanlara bakıyor oraya götürürüm demiş neyse akşam eve gelmek için arabaya binmiş iş yerindeki ustalar seslenmiş dur dur diye bakmış arabaya tırmanmaya çalışıyor peşinden gidiyor aldı eve getirdi şimdi baya bi büyüdü tabi kafasından başka hiç biyerinden sevdirmiyor direk saldırıyor

yerde otururken yanından geçtiğimizde yine saldırıyor beni evin içinde kovalıyor saldırarak ama babam ne yaparsa yapsın miyavlıyamıyor bile korkudan arabanın sesini duyduğunda hemen saklanıyor

Adı leydi ismi gibi kendiside tam leydi aile ferdi oldu bişey olsa kendisine evde büyük eksiklik olur. Bide beni geceleri kanser ediyor benim odamda ranzada üst katta yatıyor kendisi ordan inerken miyavlıyor al beni diye kapıyı aç diyor miyavlıyarak açıyorum tekrar geliyor açmazsam susmuyor peder bağırdığında hemen susuyor saklanıyor tabi

birde ranzanın üstü tamamen ona ait orda koskoca yatakta yatarken elinizi üste koyun hemen saldırıya geçiyor

aynı zamanda sokağında reisi kendisi bütün kedilere kafa tutuyor diğer kediler korkuyor. Kapılar açık olduğunda başka kedileri içeri sokuyor mamasını yiyorlar bişe demiyor birini gördüğünde hemen o kediye karşı saldırıya geçiyor uyanık