konuyu okuyup yorum yaptım... Evet olmaması durumu olabilir benim anlamadığım publish sürümde reklam yüklenmiyoresa yüklenmemesi durumuna karşılık da bir mesaj gönderir. Bunu anlatmaya calısıyorum apk telefonunuzda gösteriyorsa ne ala da yok okuyup mu yazdınız ne onu anlamadım okuyup yazdım yardım istemiyorsan konuda açmazsın bu kadar basit. Sanki sana bir laf ettik bişey dedik. Uygulamalarda şuan yaşanan hata da failed to load : 3 hatası. Reklam envanterinde reklam yok anlamına geliyor bunun yeni yada bilmemne olması ile alakalı bir durumda yok şuan 15 aydır playde olan 450k uygulamamdada var bu sorun. İyilik et maraz bul ya gerçekten yorum yapmıyorum beğen okuyunca bu mesajı da dileceğim gerçekten. diğer mesajı da siliyorum.
Hadi ben hızlı çıkıştım diyelim neyse o benim özrüm olsunda, yani dediğin sana mantıklı geliyor mu ? 450 k uygulama nvarsa.. Yani 1 dakika içindeaynı telefona play den indrip reklam çekince reklam gelmeyip apk yı yükleyince reklam cıkması ? Bu sna mantıklı geliyor mu ? log cat de ne demesi gerekiyor ?