Merhaba arakdaşlar,
Uzun süredir aklımda olan bir uygulama var. Tek bir şehir için yapılacak bu uygulama
Uygulama içerisi genel mantık :
https://codecanyon.net/item/citygo-a...3406?s_rank=59
Tasarım ve mantık olarak üstteki uygulamayı inceleyebilirsiniz fakat benim isteğim bu uygulamaya ek olarak;
-Firmalar kendi restorant, cafe, otel vb işlemleri
kurumsal üye olarak kayıt olup firmasının girişini yapabilecek. Örn: Kayıt olan kurumsal üye Kafe kategorisinde "meydan kafe" olarak sayfa açabilecek ve o sayfanın yönetimi o kişide olacak.
-Standart üyeler istediği kafe veya restorant ı takip edebilecek ve yorum yapabilecek. (sosyal medya hesabından giriş yapabilecek)
-Kafe veya restorant anlık olarak kampanya girişi yaptığında onu takip eden müşterilerine bildirim gidecek. ( Örn: "Meydan Kafe" 10-12 aralık tarihleri arasında filitre kahve + nargile 25 TL dir. ) Kampanyasını oluşturduğunda o kafeyi takip eden insanlara bildirim gidecek.
Bu 3 seçenek benim için önemli ve en can alıcı noktasıdır. Bunların dışında admin olarak panelden kategori, firmalar, yorumlar, ayar vs işlemleri yönetebileceğim ve firma otel girişlerini panel üzerinden yapabileceğim. Tabi oluşturduğum kafe sayfasına yönetici atayabileceğim. (ilk başlangıçta kafelerin tümünü kendim girer daha sonra kafelerle görüşür ve onları kayıt yapıp direk yönetici olarak atarım)
Eğer codecanyon da bildiğiniz buna benzer bir uygulama varsa direk ordan alıp düzenlemesini yapabilirsiniz.
Android ve
iOS olarak yapılacak.
Ben bu işin altından aslanlar gibi kalkarım diyen bir arkadaşım veya firma ile çalışmak isterim.