aynrturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi öncelikle hoş geldiniz
1: ben burda amale aradımı söylemedim
2: 4 aylık üyemişimya sizde malum 10 yıllık üyesiniz ama arada şu farkı gördüm terbiyesiz ce konu baltalıyorsunuz
3: türkçeye ve insanlara saygı duyma konusunda şüphesizki saygım hep sonsuz
4: benle çalışan kişiler dikkat etsin demişsiniz

benimle çalışan firmalar sana beni anlatsınlar ödeme veya onlara karşı saygızlım olmuşmu

@cerezos; @Brenline; @EMSAL; @bayraktar; @SeoRehberi; @PixelGraph; güzel abilerim ve kardeşlerim büğüne kadar size hem ödeme konusunda hemde saygızca davrandım oldumu bir hatamı gördünüzmü

son olarak

6: sizde bayan olarak konuyu farklı yere çekmeyin olurmu ticaretinizi yapın
EMSAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Editör aradığını arkadaş zaten belirtmiş, burada yönetici sıfatında olan insanlar ************** yaptı zamanında coşkun hocanın mesajında dahi belirtildi bu illa 2-3 ay bakılmasına gerek yok. Kelime hatası veya cümle yazımında sıkıntı yaşamış olabilir, fakat kendisine "Önce Türkçe"yi öğren gibi bir kaba dayatma yapmanız hiç hoş değil, son olarak avukatımısın diye sorarsan eğer, hayır arkadaşa çalışan bir editörüm. Bu nedenle benim aklımdan şüphe duyacak kadar hadde sahip değilsin "6".

Bunları yazmamın sebebi son kullandığın kelimelerdir, ya düzeltirsin hocam ya da mesajını report eder şikayette bulunurum direkt bana hakaret etmiş oluyorsun çünkü.
Size söyleyebileceğim tek şey, "tencere-kapak birbirinizi bulmuşsunuz, mutluluklar"