Devleti r10 gibi düşün bak bu sitede bir düzen ve emek var eğer yöneticiler ve moderatorler siteyi iyi yönetemezlerse bunun etkilerini üyeler hisseder ve kötü sonuçları olur ticaret hacmi düşer, para akışı yavaşlar, kaos ortamı oluşur, dolandrclık artar, kötü bir yola doğru gider r10.
Bu yönden baktığınız takdirde durumu anlamış olursunuz.
Son mesajımdır.
Arkadaşlar sizde tartışıp ülkeyi kurtarırsınız inşallah.
Dipnot: Devlet değil hükümetten bahsediyoruz!
dediğin mantığa harfiyyen katılıyorum ancak bir kişi nasipsizliğini veya ahmaklığını r10un yönetim şekline bağlayamaz, kendini geliştiren ve proje üreten adamın r10 da kazanmadığını hiç görmedim,
r10un yönetimi son zamanların en iyi durumunda şuan
ancak bu durumda bile para kazanmayı beceremeyen insanlar var şimdi bu r10un suçumu ? son cevabım
Sen çok ağır demagaji yapıyorsun.
Ben inatla hükümet diyorum sende inatla devlet diyorsun.
Biz her yazdığımızda sanki devleti eleştiriyoruz, devlet düşmanı gibi gözüküyoruz.
Benim malım çürük değil üstat o bahsettiğin kurum çürük.
Solucan gübresi üretimine destek verirler dijital pazarlama alanında ki projeye destek vermezler.
Neden? Çünkü kurumun içerisinde likayat yok, rastgele alım yapılmış insanlar yetkin değil.
Bu hükümetin de en büyük suçu budur. Aslında en büyük sorunda budur.
Likayat.
Benim yaşadığım tüm sorunların sebebi Hükümettir. Ben elimden gelen gayreti gösteriyorum, iki işte aynı anda çalışıyorum ama önüme hep bu tarz engeller çıkıyor.
Napalım babamız zengin değil, hükümet ayağında da akrabamız yok. Yürüyüp gidemedik bu memlekette.
asla demogoji yapmam kardeşim,
hükümeti eleştir haklısın bende eleştiriyorum hemde belki senden fazladır
mesele hükümet değil yaptıkları değil
benim demek istediğim şu bak son kez diyorum sana
evet eleştirinde haklı olabilirsin ama inan yanlış anlama kosgebe dandirikten drone yapıp proje diye okadar yetişkin insan varki yav drone mı kaldı, hepsine şimdi sorsan benim kisi dünyada yok derler, ben projesiz aldım ve iş kurdum yani gördüğüm bi işin tersini kabul ettirmeye çalışıyosun,
devlet biziz millet olarak tamam,
hükümette içimizden seçtiğimiz yöneticiler bunada tamam illa bu ayrıntıyamı takılcaz
kardeşim sana burada yaptıkları iyi şeyleri yazsam ne olcak he tamam diycen mi sağlıkta sosyal yardımda liste uzar gider mesele bu değil,
mesele kimse nasipsizliğini yada beceriksizliğini hükümete yıkamaz mantığada aklada ters bi durum,
akıl yolu ile izah etmeye çalışalım, senin elindeki mala mülke gelip el koyarsa zalim bi hükümet olur, ticaretini engellerse, yada malına çökerse evet dediğin gibi sorumlusu devlet olur, ama insanlar hayalinde kurduğu şahşalı yaşamı ve zenginliğin olmamasının tek sebebi hükümet diyo e şimdi buna ne demeli ben bunu anlatmaya çalışıyorum insanlar, elinde olmayan para mal mülk için devlet el koymuş gibi hissiyatla konuşuyo