terbiyemi bozmam kardeşim sana herkesin dli kendini yansıtır
müslüman kesinikle zengin olcak asla bunun tersini idda etmedim
kogseb konusunda hiç kimse malım çürük demiyo herkes dünyada olmayan proje çıkardım diyo,
benim eşim 3 yıl önce vefat etti 9 aylık cocukla tek kaldım işim battı 2 sene sonra kosgeb ten kredi çektim ve asla dul yardımı dahi almadım ki alsam aylık maaş bile bağlanıyo yeterki yetimin hakkı bana geçmesin dedim,
elim ayağım tutuyo diyerek çalıştım senin çektiğinin mislisini çektim ama bunların hiç birinde devletin suçu yoktur,
zengin olan yaşasın onu demek istemedim, demek istediğim şey çalışmayan ve proje üretemeyen bir çok insan tembelliğini devlete yıkıyo yapmayın be kardeşim
Sen çok ağır demagaji yapıyorsun.
Ben inatla hükümet diyorum sende inatla devlet diyorsun.
Biz her yazdığımızda sanki devleti eleştiriyoruz, devlet düşmanı gibi gözüküyoruz.
Benim malım çürük değil üstat o bahsettiğin kurum çürük.
Solucan gübresi üretimine destek verirler dijital pazarlama alanında ki projeye destek vermezler.
Neden? Çünkü kurumun içerisinde likayat yok, rastgele alım yapılmış insanlar yetkin değil.
Bu hükümetin de en büyük suçu budur. Aslında en büyük sorunda budur.
Likayat.
Benim yaşadığım tüm sorunların sebebi Hükümettir. Ben elimden gelen gayreti gösteriyorum, iki işte aynı anda çalışıyorum ama önüme hep bu tarz engeller çıkıyor.
Napalım babamız zengin değil, hükümet ayağında da akrabamız yok. Yürüyüp gidemedik bu memlekette.