KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya üstat sen ne anlatıyorsun ya?
Ne projesi ne para yardımı?
Türkiye ve Dünya üzerinde daha önce yapılmamış bir proje hakkında KOSGEB müdürü ile telefonda konuştum, 31 Aralıktan sonra tüm projelere olan destekler kesiliyor. Ar-ge, inovasyon ve üretim projeleri dışında ki projelere para verilmeyecek diyor.
Sen ne projesinden ne yardımından bahsediyorsun?
Böyle bilip bilmeden atıp tutuyorsunuz ondan sonra suçlu biziz suçlu hükümet değil falan filan.

Sen benim yaşantımı biliyor musun? Ben 2 yıl boyunca üstüme başıma en fazla 100 TL masraf etmiş adamım. Yok gençler şöyleymişte böyleymişte. Harcar kardeşim adam, kazanıyorsa harcar.
İnsanlar tabi ki zenginlik hayali içerisinde olacak. Müslüman zengin olamaz diye bir kaide mi var?

Bu arada hakaret etmiyorum demişsin ya, senin gibi beynini kiraya veren adam bana hakaret falan edemez zaten haberin olsun.

terbiyemi bozmam kardeşim sana herkesin dli kendini yansıtır
müslüman kesinikle zengin olcak asla bunun tersini idda etmedim
kogseb konusunda hiç kimse malım çürük demiyo herkes dünyada olmayan proje çıkardım diyo,

benim eşim 3 yıl önce vefat etti 9 aylık cocukla tek kaldım işim battı 2 sene sonra kosgeb ten kredi çektim ve asla dul yardımı dahi almadım ki alsam aylık maaş bile bağlanıyo yeterki yetimin hakkı bana geçmesin dedim,

elim ayağım tutuyo diyerek çalıştım senin çektiğinin mislisini çektim ama bunların hiç birinde devletin suçu yoktur,

zengin olan yaşasın onu demek istemedim, demek istediğim şey çalışmayan ve proje üretemeyen bir çok insan tembelliğini devlete yıkıyo yapmayın be kardeşim