HimmetAkar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"insanlar lüks ve hevasına göre yaşayamamanın suçunu devlete atıyo bukadarda kör olmamalıyız ya bence"

Size hevesinize göre yaşamamayı kabul ettirmişler hocam. Ben hevesime göre yaşayamayacaksam suçu kime atacağım. Sizler yaşamayı, akşam yiyecek aş bulmaktan ibaret sanıyorsunuz çünkü ülkemizin gelmiş geçmiş tüm hükümetleri bize bunu alıştırdı. Markete %50 zam geldi, maaşlarımıza %3 ve biz yaşamayı akşam ekmeğin yanına bi tas çorba sandık. Ama hayat hevesine göre yaşamak aslında. Ben daha fazlasını istiyorum. Herkes daha fazlasını isterse, hükümetler de kendine çeki düzen verir. Bu ülkenin diğer ülkelerden farkı yok. Herşeyimiz var. Bizdeki değerli toprak kimsede yok, bizdeki güneş enerjisi, doğa çeşitliliği kimde var? İnsan gücü kimde var? KULLANSINLAR ve ben de artık hevesime göre yaşıyayım. Ben bunu istiyorum. Bana şu içinde bulunduğumuz ekonomik durumu hiç bir cümle kabullendiremez. Ülke sınırlarının 4 bi yanı ya petrol ya doğalgaz. Sanki bu sınırdan içerde çıkmayalım demiş tüm değerli madenler. Yok mu yani bizim toptağımızda para etcek bi maden. Buna beni kimse inandıramaz. Dediğim gibi, particilik söz konusu değil yazdıklarımda. Tüm hükümetler aynıydı. Ama bu durumu ben asla kabullenmeyeceğim.
hakkını helal et yazını sadece başını okudum nedemek istediğini anladım,

olayı okadar yanlış almıssın ki okumaya gerek duymadım bak hakkını heal et llütfen,

herkes hevasına göre zengin karı kız lüks arablar gezmek tozmak, ayağına diken batmamasını istiyo, bunu da biz devlet yapmıyo diye değil, cumhur başkanı yapmıyo diye nefret ediyoruz, biz daha önce ki hükümetleri de gördük devlet eliye şuanda 1 bucuk tl olan ilacın 3bin tl ye satıdığını da gördük bence biraz allahtan korkun ya hiç mi iyi şeyler olmuyo kardeşim

senin tembelliğinden devlete ne kardeşim yan gel otur devlet bize bakmıyo diye cırlayın, yapmayın kardeşim bukadar ya

wpdiv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben gerçekleri görmesem bile sizin burada "ekonomik kriz yok" demeniz yukarda işleri kötü giden üyelere hakaret değil midir?

Ben gerçekleri görmüyorum arkadaşım, körün tekiyim, nankör bir insanım.

Asgari ücret ile kıt kanaat geçinen adama hakaret etmiyorum en azından, ülke iyiye gidiyor demiyorum ekonomik kriz yok demiyorum insanlarla dalga geçmiyorum en azından!

Allah bize beyin vermiş sonuna kadar kullanacağız, Atatürk bize özgürlük vermiş sonuna kadar devleti , olayları , ekonomiyi , kişileri eleştireceğiz, eleştirince devlete, Allah'a isyan ediyorsunuz da demeyin çünkü ben kimseye biat etmem benim kafam kumda da değildir.

Türkiye ne zaman ilerleyecek biliyor musunuz ?

İnsanlar bana dokunmayan yılan 1000 bin yıl yaşasın mantığından çıkıp doğruları kabullendiği vakit...

Benden bu kadar konuya son mesajımdır, tartışarak bir şeyleri değiştiremeyiz, inancım kalmadı.
güzel kardeşim şu forumda bile okadar insan varki günde bin tl ye para demeyen, adamın nasibi var kafayıda çalıştırmış işini oturtmuş kazanıyo,
kimiside nasibi yok veya bilgisizlikten para kazanamıyo,

şimdi her ülkede ve her topumda kazanan ve zarar eden var, bu konuya dair kriz yok dememiz hakaretmi kardeşim inan değil kimseye hakaretim yok bende 2 yıl kazanamadım battım ama kendi bilgisizliğimden oldu ve kalkıp devleti suçamadım saçma olurdu yani