yazdığımı iyi okumaya daha yeteneğin yok burada beni itham ediyosun

yanlış anlama hakaret etmiyorum,
benim dukkan açın oturun rızık gelir sözümü göster? yaptğın yorum söylediklerime alakalı deği çarpıtma yaparak yazmıssın,
ben dedimki rızka kefil allah cc kul yeterki gayret etisin, gayretin anamı ne? sonuna kadar elinden ne geliyosa yapmaktır,
devleti suçlama konusunda, insanlar tembelik yapıyor veya nasibi okadar buna bakarak devleti suçuyolar bunun aksi durumunu kimse iddaa edemez,
git adam gibi otur proje üret devletin önüne koy para yardımı dahi al
insanlar lüks çılgınığı içinde gençler zenginlik hayali peşinde ve böyle yaşayamadıkları için devleti suçlamak nekadar ahmakça demek istediğim bu
ne dediğimi yazdığım gibi anla lütfen çarpıtma yapma ben kimse yan yatsın rızık gelir demedim.
Ya üstat sen ne anlatıyorsun ya?
Ne projesi ne para yardımı?
Türkiye ve Dünya üzerinde daha önce yapılmamış bir proje hakkında KOSGEB müdürü ile telefonda konuştum, 31 Aralıktan sonra tüm projelere olan destekler kesiliyor. Ar-ge, inovasyon ve üretim projeleri dışında ki projelere para verilmeyecek diyor.
Sen ne projesinden ne yardımından bahsediyorsun?
Böyle bilip bilmeden atıp tutuyorsunuz ondan sonra suçlu biziz suçlu hükümet değil falan filan.
Sen benim yaşantımı biliyor musun? Ben 2 yıl boyunca üstüme başıma en fazla 100 TL masraf etmiş adamım. Yok gençler şöyleymişte böyleymişte. Harcar kardeşim adam, kazanıyorsa harcar.
İnsanlar tabi ki zenginlik hayali içerisinde olacak. Müslüman zengin olamaz diye bir kaide mi var?
Bu arada hakaret etmiyorum demişsin ya, senin gibi beynini kiraya veren adam bana hakaret falan edemez zaten haberin olsun.