Kardeşim bizde her gün Allah'a şükür diyoruz da şimdi bazı cümleler kurulmuş insan aklını kaybeder.
Adam diyor ki: Rızık bellidir devleti suçlamaya gerek yok.
O zaman açalım bir dükkan aylarca oturalım dükkanda bekleyelim müşteri gelsin diye?
Böyle saçma bir rızık anlayışı mı olur ya?
Hükümet kötü yönetiyorsa bunun değiştirilmesi gerekiyor. Hükümet kötü yönetsin, işlet kötüye gitsin oturalım yerimizde diyelim ki rızkımız bu kadar.
Kardeşim İslamiyet'de çalışmak vardır, mücadele vardır.
Siz İslamiyeti nereden öğrendiniz kardeşim? İnanmayan adam şu yazdıklarınızı okusa İslamiyet'ten soğur.
yazdığımı iyi okumaya daha yeteneğin yok burada beni itham ediyosun

yanlış anlama hakaret etmiyorum,
benim dukkan açın oturun rızık gelir sözümü göster? yaptğın yorum söylediklerime alakalı deği çarpıtma yaparak yazmıssın,
ben dedimki rızka kefil allah cc kul yeterki gayret etisin, gayretin anamı ne? sonuna kadar elinden ne geliyosa yapmaktır,
devleti suçlama konusunda, insanlar tembelik yapıyor veya nasibi okadar buna bakarak devleti suçuyolar bunun aksi durumunu kimse iddaa edemez,
git adam gibi otur proje üret devletin önüne koy para yardımı dahi al
insanlar lüks çılgınığı içinde gençler zenginlik hayali peşinde ve böyle yaşayamadıkları için devleti suçlamak nekadar ahmakça demek istediğim bu
ne dediğimi yazdığım gibi anla lütfen çarpıtma yapma ben kimse yan yatsın rızık gelir demedim.