ModaMarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
onada saygı duyarız be kardeşim napalım alay etmeyi çok seversiniz canınız sağolsun ne diyelim )

siz gerçekleri görmek istemiyorsunuz sadece kendi fikrinizi herkese dayatmak istiyosunuz sizin gibi düşünmeyenlere asla haklılk payı bile vermiyosunuz bak güzel kardeşim,

33 yaşındayım yaklaşık 20 yıldır tahtakalede esnafım, gel otur çayımı kahvemi iç gör ve öğren, tüm komşularım kan ağlıyo iş yok battık bittik diye,

han içinde hemen hemen tek kiracı benim,
hemen hemen hepsinin keni mülkü evi var çoğunun yazlığı ve bir kaç adet evi,
altında 100bin liradan aşağı olan arabası hemen hemen olmayan yok,

ama otur 5 dakika konuş devleti memleketi öyle bi anlatır ki sana dersinki bu devleti yıkmak farz oldu der kalkarsın, bana burada alaycı cümle koracağına gerçekleri gel gör canlı canlı, bukadar nankör olmayın bence bu isyan içten içe allaha olan isyandır, rızıklar bellidir yazılmıştır ne 1 kuruş fazla ne 1 kuruş eksik gelir insana, insan yeterki gayret etsin, hiç kimse rızkına razı değil, yav allah cc diyo ki rızka ben kefilim, böyle olunca devlet kim senin rızkını kessin, yeterki devleti suçlayın. konuşmalarımdan cımbızlayarak laf alıp cevap verme, vericeksen konuşmanın tamamına ver.
Ben gerçekleri görmesem bile sizin burada "ekonomik kriz yok" demeniz yukarda işleri kötü giden üyelere hakaret değil midir?

Ben gerçekleri görmüyorum arkadaşım, körün tekiyim, nankör bir insanım.

Asgari ücret ile kıt kanaat geçinen adama hakaret etmiyorum en azından, ülke iyiye gidiyor demiyorum ekonomik kriz yok demiyorum insanlarla dalga geçmiyorum en azından!

Allah bize beyin vermiş sonuna kadar kullanacağız, Atatürk bize özgürlük vermiş sonuna kadar devleti , olayları , ekonomiyi , kişileri eleştireceğiz, eleştirince devlete, Allah'a isyan ediyorsunuz da demeyin çünkü ben kimseye biat etmem benim kafam kumda da değildir.

Türkiye ne zaman ilerleyecek biliyor musunuz ?

İnsanlar bana dokunmayan yılan 1000 bin yıl yaşasın mantığından çıkıp doğruları kabullendiği vakit...

Benden bu kadar konuya son mesajımdır, tartışarak bir şeyleri değiştiremeyiz, inancım kalmadı.