Bu dosyayi istedigi zaman indirebilecek mi. Yoksa bir kere indirdiginde sistemden belli bir sure sonra silinecek mi. Sifreli icerik uretip kisiye icerik linkini ve sifreyi yollarsaniz dosyasini sayfaya koyacaginiz bir link ile indirte bilirsiniz. Ya da gelismis uye yonetim ve dosya paylasim sistemi olan bir eklenti kullanabilirsiniz.
Evet, dosyayı istediği zaman indirebilir, görüntüleyebilir. (Aslında bunun için kodladığımız bir panel var, kullanıcı sms şifre ile girdiğinde, kendisine atanan dosyayı ve bazı verdiğimiz diğer detayları görüyor. O dosya, bir mantıkla isimlendirilerek sunucuya yüklenmiş olduğundan direk o panelde beliriyor.)
Ben woocommerce'in normal indirme sistemi gibi bir şey kullanmayı hedefliyorum. Sebebi, kişiye dosyayı atamam kolay olur. Panelde zaten kullanıcının bağışına girdiğimde indirme dosyayı seçip izin verebiliyorum. Ama bu dosyalar tabii indirilebilir ürünler arasından geliyor.
Kişiye özel bir sayfa, ona özel indirme linki, ona haber verme falan bunlar işi çok büyütüyor. Zaten ilgili dosyayı hazırlamamız 10-15 dakikamızı alıyor. Kendi indirme sayfasında görünmek üzere bir bağlantı versek yeterli aslında. Hatta panelden sms ile de gönderebiliriz ama kendi indirme sayfasında o dosyayı veya linki görebilmeli. Bunu nasıl yapabiliriz bilmiyorum, woocommerce'de biraz yeniyiz. Yani indirme sayfasında kendisine özel bir dosyayı yahut onun linkini nasıl gösterebiliriz, bunun cevabı aradığımız şey. Üçüncü parti erişim kontrol sistemlerine girsek, bence çok daha fazla sorun riski alırız üzerimize.