İçinde bulunduğumuz ülke durumunu kabullendirmeyelim. Avrupada da böyle, italya da da böyle falan. Yapmayın arkadaşlar. Amerikada da böyle demişsiniz, Amerikada hiç de öyle değil. Tanıdığım insanlar öyle rahat durumdalar ki Amerika'da, değil kriz, herşey yolunda orada. En basit işte çalışanlar bile mis gibi hayat yaşıyor. Münakaşa etmek için yazmadım yanlış anlamayın, ama şuan herşey daha da kötüye gidiyor.
5 yıldır yurt dısındayım hiç ağlayan görmedim yandaş olmaya gerek yok hocam siz için AVrupa'dan TR ye gelen bir insan gördünüz mü hayalleri için yada Avrupa'da yaşayı hasret dışında ülkesine geri dönen hikayet anlatmaya gerek yok o yüzden istisnalar kaideyi bozmaz ayrıca Fransa'da ve diğer avrupa ülkelerinde tek sorun nasıl bizde suriyelerliler ise onlarda da araplar ve afrikalılar adamlar her yerde ve gittiği yeri suriyeleliler nasıl türkiyeye mahvediyırsa o şekilde mahvediyorlar .
Saygılar herhangibi bir kabalık vs yapmak istemedim kendi fikirlerimi özgürce söylemek istedim kişisel algılamayaın burda yaşadığım avrupa ülkesinde araplar ve afrikaklılar olmasa inanılmayacak derecede rahat eder Avrupa ülkeleri birde bizim bazı sonrada görme türkler olmasa burası çok rahat maddi ve manevi anlamda