Evimde uzun süredir yatan, hevesimi aldığım eşyaları elden çıkartmaya karar verdim. Kiminin değerini bilmediğim için rakam belirtmiyorum. Gönderilecek bütün ürünlerde kargo ücreti "bana" ait olacaktır.

Ürün 1
iPhone SE Rose Gold- 16 GB. 2 Yıl garantisi bitti. Faturası ve kutusu yok. Sadece telefon ve şarj aleti ile gönderilecek. Cihazda hiç bir sorun sıkıntı yok. Kılcal çizikler dahi yok denecek kadar az.
Fiyatı: 1000 TL

Ürün 2
Fujifilm Instax Mini 9. 1 yıl garantisi var. Hiç bir sorunu çiziği hasarı yok. Koruma kılıfı ile birlikte verilecektir. Faturalı gönderilir. Kutusu var.
Fiyatı: 275 TL

Ürün 3
Samsung Hd080HJ HDD 80 GB. Tam olarak ne amaçla kullanacağınızın site kaldığı bu ürün çalışıyor sağlam. Eski bilgisayardan kalma.
Fiyatı: 50 TL

Ürün 4
Çin'den ithal gelen kablosuz mouse. Sıfırdır, aldım ama kullanma ihtiyacı hiç duymadım. Garanti doğal olarak yok.
Fiyatı: 50 TL

Ürün 5
1993 Scorpions - Face to Heat kaseti. Tam koleksiyonluk. Özellikle hayranlarına.
Fiyatı: 325 TL

Ürün 6
Destek Yayın evine ait bir kısmı okunmuş, bir kısmı sıfır olarak duran 25 adet kitap. Yine kargo dahil olarak gönderilecek. Kitaplar orijinaldır. Basım hataları yoktur.
Fiyatı: 125 TL

Ürün 7
1972 çekimi Hayatım Senindir/ Hülya Koçyiğit ve Namus/ Fatma Girik video kaset. İlk günkü lezzeti ile çalışıyor
Fiyatı: 125 TL

Tekrar belirtiyorum. Fiyatlarda kargo ücreti dahildir. Pazarlık payımız bulunmuyor.