Dün başka bir konuya mesaj atmıştım kopyalayıp tekrar yazıyorum, okuyan arkadaşlar vardır illa ki.
Konu ile biraz alakasız olacak ama kısaca özet geçmek istiyorum;
Google'dan arama yapıp çözümünü bulabilen tüm sektörlerde işler bitmiş durumda. Wordpress nasıl kurulur? Bilgisayara nasıl format atılır? vs vs.
Ama kuaförün işi durmaz saç nasıl kesilir, modelli saç kesimi diye google'da aratsanız da çözümü yok gidip ustasına traş olmak zorundasınız. Fırından ekmek almak gibi.
Kısaca artık zorunlu sektörler iş yapıyor, onun haricinde tüm meslekler ayaklar altında.
Son kısım için bir eleştiri getireyim, fırından ekmek almak demişsiniz, fırıncı bizden beter. Senetle un, tuz alıyor sürekli içeri giriyor.
Bir sokakta 10 berber olur, resmi giderler sonrasında kazanıyorum diyeni olur mu bilemem... Bizim burada adım başı berber oldu.
İşin garibi, üretici kazanmamaya başladı ki, aracılar kazanabilsin. 50 fidan çeşidi, yüzbinlerce ürün varken, satışlar geçen ayların dibinin dibini gördü bu ay.
Üreticinin direk satışı bu yönde ise, bayiler onca masraftan sonra satacağım diye çabalarken sonuç ne olacak bekliyoruz bakalım. Hayırlısı.