DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bence devam et tekrardan web işleri yapıyorum de forumu göster projelerine para versin sürekli tonla proje yap sonra erkekle aldat. Kızla aldatırsan kafaya takar ama erkekte tınlamaz. Erkek ile gerçekten aldatmana gerek yok. Rol kesin sadece.
hocam iyimisin dediğin kelime erkekle aldat ? bu gerçeği yada şakası olmayan bir olay ki kozun kozu olur gerçekten aldatma ne ya erkekle aldatma ne zaten karsısına bir kızla çıkayım diyorum töbe yarabbi benmi yanlış anlıyorum sen cidden güldürdün beni zaten akşama teyze oğlu amcaoğlu geziyiyoz

mekan bastiğinda bile 4 tane teyzem var 1 inde 2 tane ikiz diğerlerinin 3 oğlu diğerinin 2 oğlu büyününde 6 oğlu var son anam 2 erkekte biziz dayim var 5 tanede toplamda 25 tane erkeğiz anam tarafında tek kız kendi kardeşim geri hep erkek biz her hafta sonu buluşuruz orayı basan insan ben galiba yanlış anladım seni sen resmen bana oğlancı ol dedinya la

sen bilirsin projemden ondan bundan onane zaten onla işim yok ama kısmetse sen aldat manitani erkekle hadi gülüm içtiysen az iç aman