stkersln adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-) Kötü, argolu veya hakaret içeren bir üslupla konuşmadım sizinle.
2-) Gereksiz bir polemik olduğu konusunda hem fikiriz.
3-) Ülkenin sahibi olunmaz. Ülkenin vatandaşı olunur. Ülkemin yasalarına gayet saygılı ve bağlı biriyim... Yargıtay Dördüncü Hukuk Dairesi 08.03.1988 tarih ve 9920 Esas,2217 sayılı kararını incelemenizi tavsiye ederim. Sizin yaptığınız kanıtsız ve haksız yere suçlamadır. Eğer ortada anayasayı ihlal eden herhangi bir durum varsa. Bu konuyu bilgili kişilerle paylaşıp gerekli yasal işlemin başlatılmasını talep edebilirsiniz. Kafanıza göre insanları suçlayamaz veya yargılayamazsınız. Bu yüzden size dedim ki, bunun bir suç olduğunu düşünüyorsanız en yakın savcılığa başvurun...
4-) Konumuz ile ilgili bir yazı yazdım. Lafı çarpıtıyorsunuz
Anlamak istememekte ısrar ediyorsunuz. " halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme. " demişsiniz. Ben bu ülkenin vatandaşı olarak fikirlerimi ve düşüncelerimi özgür bir şekilde ifade etme hakkına sahibim. Ülkemde yaşayan misafirler hakkında da fikrimi dile getirmekte özgürüm. Benim söylemek istediğim şeyi siz çok çarpıttınız ama, ben sade bir dille anlatayım size...

Vatandaşı olduğum ülkenin, vatandaşlarına ve özellikle benim akrabalarıma zarar verecek, taciz edecek, hakaret edecek olan kişinin ülkemizden uzaklaştırılması konusunda ki fikrimi sundum ben burada. Bu konuşmada bahsi geçen kişiler Suriyeli vatandaşlar değil ! Misafir olarak gelen ve ülkemizde suç işleme, insanları aşırı derecede rahatsız etme veya taciz etme gibi suçları işleyen Suriyeli vatandaşlardır... Bahsi geçen Suriyeli vatandaşlardan bahsetmemin asıl sebebide açılan konunun içeriğidir. Butün bunlardan bahsetmemi "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme." 'ya bağlayamazsınız.

Söyleyeceklerim bu kadardır. Değerli vaktimi daha çok bu boş polemiğe ayırmayı düşünmüyorum...