Vhisne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burda zamanında 1 içeriğe 20 etiket ekleyip 1-2k etiket olduğunda etiketleri silip 404 yönlendirme yapan bi arkadaş vardı konusunu araştırıp bakın ne olmuş

404 hatası kesinlikle sıralamada sorun yaratır, 1 - 2 site değerlendirerek seo konusunda tecrübe sahibi olunmaz hocam, onlarca sitede aldığım test sonucu 404 hataları sıralamaları etkiler diyebiliyorum ben, yakın zamanda bununla ilgilide bir konu açar etiketlerim sizi neden bunu söylediğime hak verirsiniz sizde
o arkadaş kim bilmiyorum ama zaten 1 konuya 20 etiket girerek spamın kralını yapmış ve silinmeyi de bence hak etmiş, ben 1 tane bile etiket kullanmıyorum ve etiket ile de işim olmaz.. ayrıca yazdığım işlemleri de kafama göre değil google nasıl diyorsa o şekilde yapmaya çalıştım..

sizin bahsedeceğiniz zararı şu şekilde olabilir, eğer sitenin aramadan gelen hit oranı yüksek ise ve 404 sayfaları hızlı şekilde kaldırılmaz ise kullanıcılar istedikleri sayfaya ulaşamadığı için siteden hızlı şekilde çıkacaktır ve bu da siteden çıkma oranını tetikleyeceği için etki edebilir

şunu tekrar ediyorum, eğer yeni kurulan sitenin yapısı google istekleri doğrultusunda olmaz ise zaten düşüş yaşar, ama site hızlı, optimizasyonlar iyi, yazılan makaleler orjinal ve kullanıcı odaklı ise sorun oluşturmaz, site baştan aşağı yeniden değişeceği için mutlaka 15 gün kaybolma - geri gelme vs. bir dalgalanma yaşayacak, ama 15 gün içinde google yeni site hakkındaki değerlendirmesine karar verecektir