merhabalar.ben seo işinde yeniyim.200'e yakın web sitem var fakat henüz seo işi yapmadım.Şimdi var olan sitelerime Link wheel taktiği ile seo çalışması yapmak istiyorum.Makalelerden edindiğim bilgiler var fakat biraz daha ayrıntılı öğrenmek istiyorum konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
1-Link wheel tekniği ile 10' a yakın hesap oluşturdum.Bunlardan bazıları sosyal ağ bazıları blog sitesi.şimdi öğrenmek istediğim konu örneğin facebook'da makalemi paylaştım ve seo kelimeyi girdim oluşturduğum facebook sayfasının üye sayısının önemi nedir?Aynı şekilde bir blog oluşturdum bu blog sayfasının ziyaretci sayısının önemi nedir?10 üzerinden değerlendirebilirseniz sevinirim.
2-Bu teknik ile oluşturduğum 10 hesap(facebook,tumblr,blog ..) bunların direk ana siteye link bağlaması yaptım.aynı şekilde facebook sayfasından 5-10 tane oluşturmanın faydası olurmu?olur ise gene 10 üzerinden değerlendirebilirmisiniz?
3-Link wheel ile ilgili açtığım facebook sayfasından 1 siteye makalesi ile link verdim.Bu facebook sayfasından 10-20 siteye daha link vermemin sakıncası varmı?
4-Link verdiğim youtube videosunda izlenme ne kadar önemli?Gene 10 üzerinden değerlendirebilirseniz sevinirim.
örnekleri sadece facebook üzerinden verdim ama oluşturduğum hesaplar farklı sosyal ağ ve web siteleri üzerinden.