hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Altair07;

Ama detaylıca düşünmek lazım dedim işte fikir tabanda güzel

Ancak algoritma tasarlar gibi en baştan olabilecek sorunlara karşı önlem almak lazım öyle değil mi?

Mesela aynı örnekten gideyim önce. Makale verdim logo aldım. Baktım ki logo hoşuma gitmedi, insiyatif alıp düzenledi veren kişi, sonra bi düzenleme istedim diyelim yapmadı..

Bu hususta ne gibi şikayet konusu açılabilir? Yada şikayet sonucu neye göre belirlenir? Takas sonuçta.

Makale verdim, logomu aldım . Logoda sorun yok ben beğendim ancak verdiğim makaleyi alan kişi beğenmedi ve düzeltme istedi.. Düzenledim yine beğenmedi, düzenledim yine beğenmedi.. E logo vermişti bana şimdi al makaleni-ver logomu diye bir şey olamayacağı için ne gibi bir adım atılacak? Bilemiyorum

Hit üzerinden gidelim mesela. 10K hit çekimi yaptım karşılığında 10K Facebook Beğeni aldım diyelim. 10K hit gitti ancak 10bin fb beğenisi tam gelmedi? Soruyorum nerde kaldı diye bekle diyor, unuttum vs oyalıyor..

Hani tam tersi de olabilir. Özete gelecek olursam ne gibi bir sağlam güvence verilebilir? ************** artmaz mı? Yada Şikayet Konuları üst üste yığılmaz mı?

Ben de isterim gelmesini ancak çok düşünülmesi lazım. İçinde kötü kod yada hata payı olmaması lazım ki düzgün işlesin

Sevgi ve Saygıyla
Hocam söylediğiniz parayla aynı şey Hizmeti verdin ama parayı yollamadı ? Veya parayı yolladı ama hizmeti alamadın ? Bunun bizim sistemimizle alakası yokki. Normal her zaman var olan güvenle alakası var. Anlaşmazlık içinde söyleyeceğim. Takas iadesi yok. Birbirinize güvenin artık yani cidden istisnai durumlar. İdare edilebilir.

TekUmut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakin zamanda bu sekilde bir konu tasarımı karşılığı script aldım r10 dan önemli olan verebileceğiniz hizmete hali hazirda ihtiyaci olan birini bulabilmek bence. Mantıklı fakat sürekli olarak yapılacak bir şey olarak düşünmüyorum
Hocam tek korku şu olabilir : EE yapıyoruzda para kazanmıyorsak neden yapıyoruz ?

Aslında para kazanıyorsun. Mesela ben sadece takas usulü logo yaparak web sitesi yaptırırım. Reklam yerleşimi. Seo hizmeti. Backlink. Adsense. Hooop parayı adsenseden kazanıcam işte. Parayı sadece birbirimizden almıyoruz. Birbirimize eşdeğer hizmetler sağlıyoruz. Bu hizmetlerle yarattığımız değerlerden (website örnek) para kazanıyoruz.