Mehmetmasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes ile anlaşmak zorunda değilsiniz işinize yarayan tekliflerle çalışın

Misafir;

Ama detaylıca düşünmek lazım dedim işte fikir tabanda güzel

Ancak algoritma tasarlar gibi en baştan olabilecek sorunlara karşı önlem almak lazım öyle değil mi?

Mesela aynı örnekten gideyim önce. Makale verdim logo aldım. Baktım ki logo hoşuma gitmedi, insiyatif alıp düzenledi veren kişi, sonra bi düzenleme istedim diyelim yapmadı..

Bu hususta ne gibi şikayet konusu açılabilir? Yada şikayet sonucu neye göre belirlenir? Takas sonuçta.

Makale verdim, logomu aldım . Logoda sorun yok ben beğendim ancak verdiğim makaleyi alan kişi beğenmedi ve düzeltme istedi.. Düzenledim yine beğenmedi, düzenledim yine beğenmedi.. E logo vermişti bana şimdi al makaleni-ver logomu diye bir şey olamayacağı için ne gibi bir adım atılacak? Bilemiyorum

Hit üzerinden gidelim mesela. 10K hit çekimi yaptım karşılığında 10K Facebook Beğeni aldım diyelim. 10K hit gitti ancak 10bin fb beğenisi tam gelmedi? Soruyorum nerde kaldı diye bekle diyor, unuttum vs oyalıyor..

Hani tam tersi de olabilir. Özete gelecek olursam ne gibi bir sağlam güvence verilebilir? ************** artmaz mı? Yada Şikayet Konuları üst üste yığılmaz mı?

Ben de isterim gelmesini ancak çok düşünülmesi lazım. İçinde kötü kod yada hata payı olmaması lazım ki düzgün işlesin

Sevgi ve Saygıyla