beyuzman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler hocam gerçekten çoğu kişinin ücretli verdiği bilgileri paylaşmışsınız umarım ücretli yapanlar size neden paylaştınız diye mesaj atmaz
kimseden bir eğitim almadım ancak neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.

Empower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gel bunu biraz daha açalım,
Empower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-) Bulacağın sitede dikkat etmen gerekenler var. Mesela sitede ki resimler cdn üzerinde barınmayacak, siteyi klonlarken reklam kodlarını ya da diğer yönlendirmeleri, affiliate linklerini temizleyeceksin. 2 Tane eklenti var bunu yapan, 1- Scrapes, 2- WP_Crawler (Yapımcısı Türk olan)

2- Eklentiyi localde kullanacaksın, eğer sınırsız kullanabileceğin bir scraper varsa locale gerek yok.
3- Pinterst Automatic eklentisi kullanacaksın. Kullanırken zaman aralığına dikkat etmen lazım.
4- İçerikleri zamanlayıp sunucu ve db şişirme, WP Full Auto Tags Manager eklentisi ile otomatik etiket ekler.

Hayat kurtacak bilgi vereim. İçerik çekeceğin siteyi başka dilde 2.kez kullanma. Ayrıca bulduğun site "şirket" vasıflı olmasın, mümkünse doğrulanmış Pinterest profili bulunmasın.
Teşekkür ederim. Bunun üzerine eğitim veya hazir niche site alan anlattigimiz seyin aynisi cikinca pişman olur.