Benim işlerimin maşallahı var. Çok şükür elhamdülillah, her gün yeni bir gelin adayımızın hayallerini gerçekleştiriyoruz çünkü benim sektörümün devamlılığı var. Arkadaş, o gelinlik alınacak!

Diğer sektörler hakkında olumlu ve olumsuz duyumlar alıyorum ama arkadaşlar konuyu siyasete dökmemeye çalışarak şunları söylemek istiyorum;

Ülkemizin ekonomik hamlelerinde yanlışlar da var doğrular da var fakat şuan kötünün iyileri tarafından yönetiliyoruz. Ülkemizin geçmişini ve geçirilen çok daha zor dönemleri de göz önünde bulundurarak çatısı altında toplandığımız ülkemizi biraz olsun sahiplenelim. Nankörlük edenleri görünce çok üzülüyorum.

Geçen hafta Fransa'dan bir müşterim beni ziyarete geldi ve çok büyük bir ekonomik kriz yaşadıklarından bahsetti. Keza, Amerika'da da şuan durum içler acısı. Bir üst tabaka var bir de alt tabaka. Avrupa genelinde ekonomik sıkıntılar var ama nedense bazıları görmezden geliyor.

Aylar önce Makedonya, Yunanistan, Almanya ve İtalya gibi bazı ülkelerdeki müşterilerime iş seyahatlerinde bulundum ve bu sayede girdiğim bazı mecralardaki insanların içler acısı hallederini gördüm.

Uzun lafın kısası, siyasi ve askeri olayların sıklaştığı bu günlerde, halimize şükredelim.

şükredelim,

şükredelim...