Vhisne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben seni anlamıyorum ya
Ben Google Sitede kalma süresini sıralama algoritmasında kullanırsa aptaldır dedim. Sen ise bir Google çalışanının "Sitede kalma süresi" bir sıralama sinyali değil! diye hatta alini kaldırarak konuştuğu videoyu bana mhalefeten koymuşsun. Hakkaten anlamıyorum. Birde ben John Muller den daha önce dinlemiştim bu konuyu zaten. Akıl var mantık var. Çocuk da bunun neden sıralama sinyali olamayacağını gayet güzel açıklamış. Kaldı ki, Google basit ama net sinyallerle uğraşır. Amerikalılıarın bi lafı vardır. Keep it simple!

Ayrıca Google Analytics verilerini ve Chrome verilerini arama sıralaması algoritmasında kullanmamaktadır. Bunu da söyliyeyim. Bounce rate'i dolayısı ile zaten bilmemekte! Hemen komplocu olarak dersin tabi nasıl bilmiyor diye. Adamlar Türk değil, prensipleri, yasaları, var. Apple da Türk değil ama onların dini imanı para. Pislikler..
Arama sonuçlarından yönlenen siteden "geri" butonuna basılarak sonuçlara dönmesini kullanabilir. Ama bunu sıralama sinyali için değil, bazı filtreleme istatistikleri işlemlerinde kullanır.