Hintlilerin kendi freelance siteleri yok mu. Eminim ki vardır. Hadi yasakladılar diyelim hintliler bir araya gelir sağlam bir freelance sitesi kurar ordan devam ederler.
Hocam bırak siteleri yasaklamayı belirli ülkelerden ve bankalardan para takibi yapılmasını, ve o ülkeye para girişini engellerlerse napcaklar ? Veya diyelim hintliler site kurdu, o sitelere kendi bankalarından ödeme yapılamamasını sağlayamazlar mı yani ? Paranın çıktığı yer kendi ülkeleri neyse Yani bunun yolunu bulurlar. İnterneti bulan adamların internet yasaklarından kaçamazsınız. O yüzden detaylandırmadım. ABD her türlü keser isterse. Ben en geç 1 yıl içinde yapacaklarını düşünüyorum. Ya da Hindistan yola gelicek. Çünkü deli gibi silahlanıyorlar ve bu tehlikeli. En güzel cevap da böyle bişey olabilir ancak. Youtube spam yapmaya benzemez, karşında ABD duruyor. r10 da yazayım dedim. Bakalım tutacak mı
Bide abd höyt der dememe takılan arkadaş orası Türkiye değil demiş. Evet bende onu diyorum orası Türkiye değil ve istediği herşeyi yapabilir.