Ugurr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteye eklediğimiz php kodunu kullanıcı site sahibi kaldırırsa ne anlamı kalıyor lisanslamanın
Bunun içinde şifreleme kullanacaksınız

sercey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistem güzel olmuş. Elinize sağlık. Naçizane, ilerisi için birkaç öneri yapayım;

- Apinizi REST api gibi bir mantıkla yapıp, JSON türünde birden fazla cevap döndürebilirsiniz.
- Sizin göstereceğiniz "lisanssız kullanım" sayfasını ben özelleştirmek isteyebilirim. Bu yüzden api cevap olarak bitiş tarihini de gönderirse kodlarda kendim aksiyon alabilirim.
- Apide authentication (kimlik doğrulama) olmazsa sistem tanındıkça başınız ağrır. Şu anda herkes sistemde istediği domaini sorgulatabiliyor. Apide client id ve secret ile giriş yapılıp, herkes kendine tanımlı domainleri sorgulamalı.
JSON türünde yapacaktım ancak şimdiki yapacağımdan bi farklılık göstermeyecekti. Lisanssız Kullanım sayfasını özelleştirme gibi bir durum olmaz nedeni ise istedikleri gibi düzenleyebilecekleri için yasa dışı bir içerik olursa bu sefer benim başım ağrır ama önüne geçilebilir şeyler yapılabilir. Kimlik doğrulamaya pek sıcak bakmadım zaten id değerini sadece kullanıcı kendisi biliyor bu sebeple her idye farklı sorgu gönderildiği için bir sorun yaratmaz gibime geliyor.
Yorumun için çok teşekkür ederim

Cron artık her 2 saatte bir çalışacaktır.

Lisans Sorgulama sayfası kod örneği site üzerine eklendi, Araçlar -> Lisans Sorgu Kodları üzerinden erişebilirsiniz.