KraLMp3Ler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hile açıp halen oynayan ban yemeyenlerden bahsediyorum hepimiz biliyoruz ki ortalık hileciden geçilmiyor ve ban yemeyip uzun süredir oyuna devam edenler var ve şimdi onlarda prime oldu
Hocam her sene kaba tabirle VAC günü yapılıyor. O gün genelde büyük indirimler öncesi yada sonrası yapılıyor. Aşılamaz, Bulunamaz denilen hileler bile bu VAC taramasında ortaya çıkıyor. Yani o hesaplar bugün olmazsa yarın illa ki banlanır. Ben eminim ki böyle köklü bir değişiklikn sonrası VAC günü yine gelecek. SirSwagger kullanıyordum 2 yıldır, CSRK kullandım, Aimware kullandım. En son Mart aylarında yanılmıyosam VAC günü yaptılar, tüm hileyle giriş yapan hesapları temizlediler. Ben Prime'dan önce Ücretsiz Oynayan, yeni başlayan insanları düşünüyorum. Hiçbir şirket, ücretsiz hizmet sağladığı bir alanda destek vermez. Oyunun ücretsiz bölümü ise şuan revaçta olan Battle Royale tarzını da kapsıyor. Hani bir bakalım, nasıl olmuş havasında girip hileyle karşılanlar direkt oyunu silecek kütüphanesinden. Çünkü büyük ihtimalle o konuda destek bulamayacaklar.

Bekleyip göreceğiz elbette, şuan için her şey yeni başlamış durumda. Erkenden konuşmayalım belki Valve şaşırtır bizi