elbistanli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HOCAM BEN KÖRÜM TOPALIM SAGIRIM AMA ronaldinho gibi gol atma taktiği istiyorum kac para?
Merhaba Değerli Müşterimiz;

Ronaldinho sürümümüzün taktiğini telif hakları sebebiyle veremiyoruz ama dilerseniz Maradona taktiği sürümünü sizinle paylaşabiliriz. Bunun için yapmanız gereken PM üzerinden size yolladığımız IBAN hesabına çok cüzi bir miktar (9.999TL) yollamanız ve açıklamaya tanışmıyoruz ama helali hoş olsun demeniz yeterli olacaktır.

İyi günler, keyifli taktiklenmeler dileriz.

By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam dinimizce caiz mi bu işlem ?

ModaMarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kelimenin anlamanı kaybettim, bulmam için taktik verin

Dilerseniz size Full Taktik Paketi'ni sağlayabiliriz. Bunun için evinize göndereceğimiz bir fanboy'a imza atmanız yeterlidir. Fanboy kendisini noter sanıyor yalnız bunu dikkate almazsanız seviniriz.

İyi günler, iyi çalışmalar dileriz.

Malikcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satacağınız taktiği kimden ve nasıl öğrendiniz acaba? taktik size mi ait bunu öğrenmenin taktiğini bilenler ile konuşmamız lazım ona göre biz de taktik belirleyelim

diTaktik Bilişim olarak her türlü Taktik elimizde mevcuttur. Taktikleri kendimize ait bir Taktik Madeni'nden kasıyoruz. Bu sebeple sınırsız taktik envanterine sahibiz. Dilerseniz detayları hesabımıza göndereceğiniz 2 bin Türk Liracık ödemenizden sonra konuşmayabiliriz.

İlginiz için teşekkür eder, iyi avlanmalar dileriz