Bu özellik sadece işletme hesaplarında çalışıyor. Hesabın kişisel ve gizli olmaması gerekli.
Hesabınızı işletme hesabı yapıp 1-2 saat bekleyin ondan sonra link ekleme bölümü açılacaktır.
Linki ekledikten sonra hikayeyi paylaşıp dilerseniz tekrar kişisele geçirip hesabı gizleyebilirsiniz.
Daha önceden paylaştığınız için hikaye o şekilde kalacaktır. Ama yeniden paylaşmak istediğinizde tekrar aynı işlemi uygulamanız gerekmektedir.