18ay görev yaptım ve askerligim bittiği gün sabah uyandım 3 günde sivil dolandım askeriye icinde sabah cantamı omuzuma aldım tezkeremi koydum cebime nizamiyede çıkış yasagı verildi sebep ne diyince sen bundan 8 ay önce nöbette bordo eldiven takmışssın alay komutanı seni dürbünle görmüş sana 5 gün disiplin vermiş bununda kararı gelmiş ama sana söylenmemiş simdi çıkışın icin selimiye kışlasına gidip disiplin cezanı cekeceksin dediler aldılar selimiye kışlasına yok dolap taşıma yok cöp toplama yok o yok bu 18 ay bitti ama o 5 gün bitmedi askerligi unuttum ama o 5 gün cektigim cileyi unutmadım hele bir gevşek vardı orda koguş sorumlusu tam bir kansız gece incecik battaniye ile uyumamız yetmez.
birde gece yarısı nöbet bu kansıza geldimi bizi uyandırır ceza verirdi
uyuyan adama ceza verilirmi verilirmiş amacları asker bir daha disiplinli olsun *** benim askerlik bitmiş bana zalim olsan ne yazar 5 gün deilmi AMA UNUTAMIYORUM

şimdi bedelli çıkmış> bizde nerdeee
şimdi telefon serbest> bizde sırayla 5dk konuşursun oda sıra gelirse paran varsa

şimdi internette karı kızlarla lak lak> bizde carşıya cıkacaz kabak kafa ile bir kız bize pas verirmi diye aylak aylak dolaşıp gece gel 3 5 nöbetine o yorgunlukla
şimdi para ver asker olma> bizde para yoktu gerci ama bu kadar ucuz olsaydı bir arsa bie harc borc edip yapmazdık ama yinede yaptıgıma şükür vatanı para ile degişmek nedir be

DAHA COK ANLATACAGIM VARSA YAZMIYORUM

şuraya bak daha 1yıldan düşmesini bekleyen var hatta 9 aya düşecekmiş 9 aya düşünce 6 ay beklerler 6 ya düşüncede yahu neden 3 aya düşmüyor diye beklerler dedem 4 YIL YAPMIŞ BABAM 2 YIL YAPMIŞ.
BENDE 18AY 5 GÜN YAPTIM HELAL HOŞ OLSUN BU VATANA BİR NEBZE KATKIM OLDUYSA