Google sitede kalma süresiyle zerre ilgilenmiyor, Yıllardır söylüyorum kimse inanmıyor. Salak gazeteler sitede kalma süresini artıracam diye Maç saat kaçta hangi kanalda diye 15 sayfa yazı yazıp o bir cümleyi anasının gözüne gizliyorlar. Hayır artık adamlar açıklama yaptı ama yine inanmıyorsunuz ya. Bir arama motoru sitede kalma süresiyle ilgilenmez, ilgilenirse aptaldır.
Yine yıllardır söylüyorum bu Apple var ya herkesi aptal yerine koyuyor yıllardır. Dini imanı para olmuş bu Apple'ın. Ben telefonumu hiç güncellemezdim yıllardır. O da sürekli; ana ekranım açıkken bile bana kilit şifremi sorar durur, çünkü o şifreyi girdiğiniz anda geceye güncelleme kuarar, altında küçüçük yazar. Millet o şifre ekranını görünce ototmatik olarak şifreyi giriyor zaten. Iphone'un kilit açıkken şifre sorması saçmalık. Güncelleme, vazgeç diyorum. Ne demesi lazım geceye kurayımmı demesi lazım. O ne yapıyor şifre ekranını getiriyor. Sizi aptal yerine koyup psikolojik taciz yapıyor. Pislik bunlar. Her güncellemede de telefonu yavaşlatıyorlar yenisini almanız için. 5 yıldır aynı şeyleri söylüyorum, hayır geçen Tim cook çıkıp evet güncellemelerde telefonlar yavaşlıyor diye itiraf etti ve bunun bataryalardan kaynaklandığını söyledi. Ya arkadaşlarım hala inanmıyor bana. Ben *** atıyomuşum Apple'a. Ulan adamlar sırf hafızanızı doldurmak için hareketli fotograf diye bi boka yaramayan bişi çıkardı. Hayır kapatıyorsunuz, sonraki güncellemede aktif olmuş gene alanınızı dolduruyor. Hoooop iCloud'a paralı üye olmanız için başka taciz. Bunu son güncellemelerde düzelttiler.
Saygısız, seviyesiz Apple ve programlama standartlarını hiç bir yazılımda uymayan geri tuşsuz mal, tek tuşlu telefonlarını bir yana koyun bir de o Timm Cook'un salak böbürlenmeleri yok mu. Ne içimi döktüm be.