BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanmamanız hata.

Şimdi sektöre alıştığım için kolay geldiğinden örnek vereyim.
  • bayrampaşa klima servisi
  • bayrampasa klima servisi
Google ve diğer arama motorları bu 2 aramanında aynı olduğunu anlar.

Fakat bazı kelimeler vardır bunları ayırt edemez demekten önce bu kelimeler aynı değildir.

O zamana kadar, henüz, şimdiye kadar anlamlarında kullanılan HÂLÂ
Babanın kızkardeşi HALA

Bugün kârın nasıl? dediğimizde işin ticaretle olduğu anlaşılır. Fakat arama motoru bunu bazen algılayamayabilir.

Kullanıcıların istediklerini vermek iyidir.
Arama motorunu kandırmak her zaman iyidir.

Yazı içerisine bazı kelimelerin sıklıkla yapılan "yazım hataları" ve "mobil aramalarda Türkçe yazılmayan" kelimeleri ekleyebilirsiniz.

Buda bir seo'dur.
Benim de asıl düşüncem bu yöndeydi ama yine de atıyorum konu ile ilgili makale başlığını aşağıdakilerden hangisi şeklinde yapma lazım? Biliyorsunuz başlık hem linkleme hem de ana keyword olduğu için çok önemli.
Bayrampaşa klima servisleri
Bayrampasa klima servisleri
Bayrampaşa (Bayrampasa) klima servisleri
.
.
.

Veya başka bir öneriniz var mı böyle çıkmazlarda?

Kasti yazım yanlışları benim de çok kullandığım bir taktik ve etkisi gerçekten çok büyük. Yazı içerisine her türlü varyasyonu yerleştirebiliriz ancak "anahtar kelimeler", makale başlığı gibi yerlerde HANGİSİNİ seçmek veya ikisini birden değerlendirmek istersek ne şekilde yerleştirilmeli?
Atıyorum "Özcan Halı Yıkama" domain olarak "ozcanhaliyikama" şeklinde diyelim. Bu sitede sayfa başlığı olarak "Özcan Halı Yıkama" mı kullanılmalı yoksa saf, Türkçe karaktersiz "ozcan hali yikama" mı sizce?