digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben okuduklarımı gayet iyi anlarım. Bence senin idrak problemin var.
İdrak arapça bir kelimedir ve anlamaktan öte bir anlamı vardır.
Tüm söyledikleriniz tamamen yanlış. Fatih latince öğrenmek için 2000 sene öncesine mi gitti?

Neden vize gereksin kardeşim? Skype diye bir şey duydun mu?
Rusça öğrenmek için Rusya'ya mı gitmek lazım? Skype whatsap sen istersen her gün 100 Japonu senin evine sokar.
Sen eğitimin ne olduğunu hiç anlamamışsın.
Eğitim verilmez, eğitim alınır. Annen Baban sana kendini eğitmen konusunda bir bilinç vermediyse, sen beklersin ki biri döve döve sana bir şey öğretsin.

Dil devrimi ile talebe ismini öğrenciye çevirdik.
Talebe aslında öğrenen değil, talep eden demek.
Fatih Sultan Mehmet'in önünde dünyanın bütün kitapları yığılsa kaç yazar?
Bugün bir kindle tabletin içine girecek kitapların %10'una ömrü boyunca ulaşamazdı Fatih.

Elinizde her imkan var.
Videolu dersler, işitsel dersler, yazılı dersler, online sözlükler ve hatta o dili kullanan insanlar ile doğrudan konuşma ve iletişim kurma şansı.
Şimdi bu kadar çok imkan varken, okulda ingilizce öğretemiyorlar dersen son derece saçma oluyor.
Bu çağda bu kadar imkan varken cahil olarak kalmak bir tercihtir.

500 sene önce dünyadaki yazılmış (el yazması) tüm kitap sayısının 1000 katını bugün bir tablet içine sığdırabiliyorsun.
Ve o zaman ki padişahın senden fazla olanaklara sahip olduğunu iddia ediyorsun.
Sen herşeyden önce tarih nedir onu bilmiyorsun.
Şimdi sana uzun uzun cevap vericem yine anlamayacaksın çünkü senin Oksipital Lob'lar arızalı, bariz belli.

Duvara karşı konuşuyorum sanki ve bu duvar bana idrak problemin var diyor

Ben size Tarih bilgim var demedim bu nereden çıktı? Tarih bilgimin olmadığını da söylemedim?

En büyük sensin Uzatmayalım da gereksiz post kasmaktan ceza yemeyelim, sayende gereksiz bir konuya doğru gidiyor konuşmalar