hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cezaevinde kim öğrenmiş yabancı dil? Gerçekten merak ediyorum tanıdığınız biri mi yoksa ne idüğü belirsiz, asılsız haber sitelerinden mi aşinasınız bu bilgiye?

Neye göre özgürüz, kime göre engel yok öğrenmenin önünde? Yabancı Dil için başlangıç kitaplar, kurslar, pratik için yurtdışı seyehati.. bunlar size çok mu engelsiz geliyor? Asgari ücret ile çalışıyorum yarısı ev kirasına gidiyor, geri kalanı nereye gidiyor hesaplayamıyorum her ay bu ay bitsin kafasında çalışarak geçiriyorum bu mu öğrenmenin önündeki engel olmayan durum?

Fatih Mehmet icin değil imkanı olup da bir şeyler başarmış diğer insanları da katıyorum. Önemli olan imkan sağlamak ve bu imkanı iyi değerlendirmek. Saygı ve sevgiyle.
Ergenekon davası sebebiyle içeride bir dönem yatan subaylardan bazıları Hukuk okudu kardeşim, hem de devlet üniversitesinde öyle özel falanda değil. Mazeret üretme.Fakir doğmak kimsenin suçu değil ama fakir ve niteliksiz ölmek insanın kendi suçudur.Önceki Rusya'ya göç konusundan hatırladım seni, hem niteliğim yok diyorsun hem de Rusya'ya göç edeceksin.Bizimkilerde de şu kafayı anlamıyorum burada fabrikada çalış deseniz kimse çalışmaz burun kıvırır masabaşı iş ister, Rusya'da Rus ayılarının ağız kokusunu 3-5 kuruş kazanmak için çekmeye hazırlar. İlginç.

Konuya gelecek olursak bu saatten sonra Fatih Sultan Mehmet ya da Mustafa Kemal Paşa kim gelirse gelsin farketmez.Bi' de geçmişten medet ummayı bırakalım artık, 2019'a gireceğiz.