Cezaevinde kim öğrenmiş yabancı dil? Gerçekten merak ediyorum tanıdığınız biri mi yoksa ne idüğü belirsiz, asılsız haber sitelerinden mi aşinasınız bu bilgiye?
Neye göre özgürüz, kime göre engel yok öğrenmenin önünde? Yabancı Dil için başlangıç kitaplar, kurslar, pratik için yurtdışı seyehati.. bunlar size çok mu engelsiz geliyor? Asgari ücret ile çalışıyorum yarısı ev kirasına gidiyor, geri kalanı nereye gidiyor hesaplayamıyorum her ay bu ay bitsin kafasında çalışarak geçiriyorum bu mu öğrenmenin önündeki engel olmayan durum?
Fatih Mehmet icin değil imkanı olup da bir şeyler başarmış diğer insanları da katıyorum. Önemli olan imkan sağlamak ve bu imkanı iyi değerlendirmek. Saygı ve sevgiyle.
Evet bizim ahmet abi var, silah kaçakçılığından girip çıktı, içeride arapçayı ögrenmiş, ah şimdi el kaideci oldu o ayrı sorun da neyse

Yani hocam zaten videoda ki olay fatih sultan mehmetten ziyade bir başarı sistemi hakkında sohbetti. Ben başlığı ilgi çeksin diye bu şekilde.
Öğrenmeye gelince kendi açımdan söyleyim, bugün her dili bilen bir çevrem var misal istesem öğrenebilirim ama ben istemiyorum hem de bedavaya. Yani herşeyi paraya entegre etmek pek olmaz ya. Biraz da tembelliktir bizdekiler.
Herkese hayırlı günler dilerim. Videoyu Fatih Sultan Mehmet olarak değilde farklı açıdan dinlemeniz dileği ile.