Bu konuda bir destek bildiriminiz var mı acaba? Çünkü genel olarak bir yavaşlık sorunu yaşanan bir sunucu bılunmamakta. Yanıt süresi telekom yurtdışı bağlantısından test yaptığınız siteye kadar değişiklik gösterebilir ve genelde arka arkaya yapılan testlerden farklı sonuçlar alırsınız. Bizim önerimiz Litespeed Cache aktifleştirdikten sonra test etmeniz, yine yüksek çıkıyorsa ms olarak doğru test sonucu alamıyorsunuz demektir.
Talep ederseniz farklı verimerkezine de heaabınız taşınabilir.
Bartuc Bey ilginize çok teşekkür ederim. İşin aslı Güzel hosting ile yıllardır çalışıyorum ve herhangi bir olumsuzluğa şu ana kadar rastlamadım. Teknik destek sisteminiz harika.
Asıl olarak ben de sizi bırakmak istemiyorum çünkü yıllardır problemsiz şekilde sizlerden hizmet alıyorum ancak sunucu yanıt süresi dalgalı olarak sunucunun yoğunluğundan kaynaklı olarak uzamakta ve azalmakta.
En son birkaç gün önce paketimin farklı bir sunucuya taşınmasını rica ettim arkadaşlardan sağolsunlar hemen isteğimi yerine getirdiler.
Tharbad isimli sunucunuzdan Rattle isimli sunucunuza geçiş yaptım. Tharbad isimli sunucunuzda server load değeri %6 - % 20 arasında gün içinde gezinirken rattle %10 - %18 arasında genel olarak gezinmekte.
Web sitemde wp super cache ve autoptimize bulunmakta. Konuyla alakalı tema geliştiricimle yaptığım görüşmede kendisi bana server taraflı problem olduğunu iletti(themeforest'te elit developer) Pek tabiki yıllardır kullandığım hosting servisinden şüphe etmekte zorlandım ancak problemin çözümsüzlüğü beni yeni bir hosting servisi aramaya itti.
Konuyla alakalı güzel hosting'i suçlamıyorum çünkü bu değerler dahi asıl olarak bir web sitesi için gayet yeterli olacaktır ancak 0,6 - 1 sn gibi bir gecikme 4-6 saniyede açılan sitem için çok fazla, bu spesifik olarak benim için böyle sanırım

yoksa güzel hostingin hizmet kalitesi tartışılmaz.
Mevcut fiyatlar ile bu gecikmeler normalken, keşke biraz daha load hızlı bir hosting ayarlanabilse, parası karşılığında pek tabiki. Demem o ki server içinde daha az site azcık daha pahalı. Ben ilk müşterisi olurdum.
Bartuc Bey konuyla alakalı yapabileceğimiz bir şey var ise duymak isterim.
Çok teşekkürler.
Problemin Güzel Hosting'de değil, sizde olduğuna inanıyorum. Görülen rakamlar fazla anormal.
Sanırım Konu başlığım ile yanlış anlaşıldım. Güzelhosting firmasını hiç yazmamalıydım ancak konuya bir açıklık getireyim.
Güzelhosting ile yıllardır çalışıyorum ve gayet memnunum. 1 adet web sitem için yukarıda bahsettiğim hız değerlerini istiyorum çünkü müşteriler için biliyorsunuz bekleme süresi çok önemli. Kalan tüm web sitelerim için güzel hosting ile çalışmaya devam edeceğim.
Paylaşımlı hostinglerde bu tür dalgalanmaların olabileceğini anlayabiliyorum tabiki. Burada aslında anlatmak istediğim şuydu fiyat/performans olarak güzelhosting'in sunduğu kalite tartışılamaz ancak daha iyisi lazım. Daha fazla ücret ödeyerek eğer mümkünse daha az hesabın barındığı, daha iyi sunucu yanıt sürelerine ulaşmak istiyorum.
Doğrusu tam olarak bu umarım anlaşılabilmişimdir.
Teşekkürler.