beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kusura bakmayın da hayatımda gördüğüm en saçma forum konuları

eee ? sonra ? ne yani amaç hedef nedir bu konunun derdi tasası nedir ? elektronik ortamda böyle bir açık buldunuz r10 a konu açacak kadar bilginiz var ve bug buldunuz ? ne bekliyorsunuz ? korkudan bankaya bile haber veremezsiniz, öperler adamı en temizinden

[SİNİRSİZ öperler] hemde
Hocam neden böylesine saldırgan davranıyorsunuz size karşı yanlış bir davranışım mı oldu?
Konunun bir tasası yok sadece bir Bug buldum ve heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim. Her hangi illegal bir harekette bulunmadım. Kimseden korktuğum yok insan karşısındakini kendisi gibi sanarmış. [SİNİRSİZ öperler] diye parantez içinde yazdığınıza göre siz illegal işlere bulaşıp çok öptürmüşsünüz kendinizi anlaşılan.

Özet olarak bankanın genel merkezini aradım sabah 9 da tekrar aramamı söylediler bekliyorum.

Lütfen bu kadar agrasif davranmayın

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Usta istersen çek istersen havale et ne yaparsan yap illaki öperler ve borç falan filan silme onuda unut bi burası türkiye unutmuşun hatırlatayım istedim
Yok hocam unutur muyum hiç. Bildirmek için genel merkezi aradım sabah 9 gibi aramamı söylediler. Olan derdimiz yetmiyormuş gibi bir de yeni dertler almaya gerek yok başımıza. Heyecanımı paylaşayım dedim öyle