Pazartesi MNG kargo ile sipariş verdiğim kitaplarım dün geldi. (MNG'de az değil, ama Aras'tan iyidir hepsi )
Aras ile Cuma günü sipariş verdiğim ürünü daha dün aldım, oda kendim gibip aldım. Son 3 gündür çıldırttılar adamı. Kargo hala bizim memlekette görünmüyordu. Aradım zar zor ulaşabildim, 2 saat civarında meşgul çalıyordu hat. Sonra kargomun dağıtımda olduğunu öğrendim. Bende gidip kendim alıyım dedim, sonra çıktım yola. Ben Aras'a yetiştiğimde kargomun 2 tanesini iş yerine teslim etmişler ama 1 tanesi eksikmiş, o 1 taneyi sordum dağıtımda dedi adam. Dağıtımdaysa az önce neden teslim edilmediğini öğrenebilir miyim dedim. Moto kuryede olabilir dedi (Ama öyle bir dille konuşuyor ki yani hem umursamaz hem baştan sağmak için hemde gıcık veren cinsten) Rica etsem emin olabilir misiniz dedim. 10 dakika beklemenin ardından kargomu içerden getirdi. Kabalıkları, ilgisizlikleri, terbiyesizlikleri cabası. Bir ara nerdeyse beni döveceklerdi Bu ilk yaşadığım sorunda değil. Şuana kadar Aras kargoyla yaşadığım sorunları anlatmaya kalksam kitap yazarım sanırım...

https://www.youtube.com/watch?v=uh-U4XzqciM