beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
web sektöründe butip değişkenlikler her zaman olacaktır birileri yenilikler çıkaracak birileri engelleyecek birileri alternatif üretecektir.
hesaplara güncelleme gelirse bi şekilde çözüm de üretilebilir incelemek laızm.

pinterestin belirli kalite yönergeleri ve politikaları vardır bu politikalara uymazsanız banlanırsınız dün de böyleydi bugünde böyle.

bu banlar neden sıklaştı ? herkes wordpress otomatik ile hairstyles yazıp popüler pinleri çekip pintereste tekrar atmayı gerçekten bir teknik bir iş harbiden bir şey sanıyor (komik olmayın)

vergi kimsenin ocagını söndürmez kazanamıyorsanız ödemezsiniz kazanıyorsanız ödersiniz çok büyük bir dert değil bu
Abi, ben aylık 2-3K kazansam uzun vadede fazlasında gözüm yok. Freelancer işlerden bunu kazandım, bazen kazanamadım. Ancak kendimin ve kız arkadaşımın ihtiyaçları oluyor. Bazen kazanamadığım, gelmediği zaman asgari ücretle geçinip ay başını bekleyen aile babaları gibi kara kara düşünüyorum. Senin eğitimini her türlü satın alacağım. Ama aylık x.xxx TL kazanan arkadaşlara imrenmiyor değilim Büyük ihtimalle maliyeden çağrılanlar da yüksek gelir potansiyeli elde edenler.