Blogizma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
* http://prntscr.com/lr6340 arkaplanda yükselen kitaplar kısmında sanırım bir boyut sorunu var Ramazan.
* Font biraz okunaksız gözüme öyle gelmişte olabilir zevk meselesidir.
* Anasayfada kitap kapaklarında bulunan beyaz köşeli arkaplan kategorilerde yok kapak resimleri kenarlıksız biraz göze batıyor.
* Kitap türlerinden bir kategori seçip girince solda kategorilerin listesi kayboluyor bilinçli olarak mı yapıldı özellik mi? Değilse gözükmesinde fayda var kanımca.

BAŞARILAR KOCAMAN
Teşekkürler dostum mutlaka ilgilenicem dediklerinle

saglamkazanc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam site tasarımı harika. Yeni bir logo şart. Gözüme çarpan rapor et butonu calısmıyor. Okudum, okuyacağım var ama okuyorum yok. Kitap kapak resmi biraz daha büyütüp kitap resmi tam gözükse daha hoş olur. Şimdilik bende bunları gördüm. Epey zaman oldu bu siteye. Gerçekten bitmek bilmiyor ama güzel oluyor.
Teşekkür ederim İlk günden beri en büyük destekçilerden biri sensin usta Dediklerin önemli.

Okuyorum olayını şöyle yaptırmayı düşünüyorum.

Okuyorumu seçecek
bitirme gününü girecek (10 aralık)
günlük okuduğu sayfaları girecek
6 aralık 10 sayfa okudum
7 aralık 50 sayfa okudum

gibi ve toplam sayfa sayısı 200 diyelim.

6 aralıkla 10 aralık arasında kaç gün varsa o günü kitap sayfa sayısına bölüp günlük okuyacağı sayfayı gösterecek

Bu tarz bir şey düşüyorum umarım anlatabilmişimdir

Aynı zamanda bunu yıllık olarakta yaptıracağım.

Yıllık 50 kitap okuyacak birisi için okuyacağı kitapları seçtirip o kitapların toplam sayfa sayısına göre günlük okuyacağı sayfa sayısı çıkartacak, hedefe ulaşabilecek mi kontrol edecek vs

Kafamda çok şey var ama zamanla olur inş