En baştan bu olmaz, çarptığınız birini hastaneye götürdüğünüz için o günümü yedi diye bir bedel talep edemezsiniz. Bunu yapmakla yükümlüsünüz.
Ana yazıya gelince, yaralanmada sadece harcanan masraflar ve iş görememezlik ödenir sigorta tarafından. Dediğiniz profilde bir teyzenin çalışma ihtimali olmadığına göre, İncinme , burkulma için herhangi bir masraf görülmez şikayetçi olsalarda para alamazlar.
Size de bişey olmaz doğal olarak
hocam olay hastaneye götürmek değil kadını bi evine götürdüm bi akrabalarını aradım komşularını çağırdım hastanede akrabası gelene kadar bekle başında dur vsvs derken bunlara mecbur değilim insaniyet namına yapılan şeyler ama dinsiniz işinden imansız anlar hesabı ateşe suyla değil kızdınmı kızgın lavla girişirim.Olay ve yaşananlar gerçekten can sıkıcı.Düşünün karakoldaki adam sen neymissin bu daha ne istiyor birebir ilgilenmissin dedi utanmıyorlar mı dedi.Kadın canım şunu çekti dese alacaktım o derece benim aklıma yabizde bi gün yaşlanıcaz bu hale düşüçez şeklinde gelip o şekilde hareket ettim.